Individualni tečaj

Individualni tečaj kreiran je prema  konkretnim potrebama polaznika, s trajanjem koje odgovara postizanju ciljeva polaznika.

Cilj individualnog tečaja je da polazniku omogući uspješno prelaženje nastavnog materijala i brzo usavršavanje engleskog jezika, kako bi se u najkraćem mogućem roku novostečeno znanje moglo primijeniti kako na poslovnom planu, tako i u svakodnevnom životu.

Bilo koji tečaj Američkog instituta moguće je upisati u obliku individualnog tečaja, dakle bilo koji opći konverzacijski, specijalizirani i pripremni tečaj, kao i tečajeve za djecu.

Individualni tečaj je idealan za polaznike koji:

  • Žele brzo napredovati u znanju engleskog jezika
  • Uslijed brojnih obaveza nisu u mogućnosti svoj raspored uskladiti s terminima grupnih tečajeva
  • Nisu u mogućnosti prilagoditi se fiksnim terminima nastave
  • Žele nastavni fokus staviti na njima specifične jezične vještine

Svi naši nastavnici su izvorni govornici, te međunarodno certificirani za podučavanje engleskog kao stranog jezika.

Za individualni tečaj preporučuje se intenzitet nastave od 2 do 6 nastavnih sati tjedno. Jedan nastavni sat u individualnoj nastavi traje 60 minuta. Minimalni broj nastavnih sati je 10.

Preciznim ulaznim testiranjem određuje se stupanj predznanja engleskog jezika, a na osnovu needs analysis testa, kao i usmenog intervjua utvrđuju se specifične potrebe svakog polaznika. Nakon toga pristupa se kreiranju nastavnog plana i programa sa ciljem da se polazniku omogući što brži napredak.

Ukoliko ste zainteresirani za individualni tečaj, kontaktirajte nas putem mail-a na info@americkiinstitut.hr ili telefonski na 091 480 0424, kako biste dogovorili termin za testiranje i prvi probni sat u trajanju od 45 minuta koji se ne naplaćuje te je bez obaveze na upisivanje tečaja.

Školski kalendar za 2018/2019: Kliknite ovdje

 

 

Individualni tečaj
1960 kn
Izvorni govornici -10 sati - 1.960 kn
10% popusta - za nastavu do 15 sati poslijepodne:
10 sati - 1.680 kn
20% popusta - za avansno plaćanje semestralnog individualnog tečaja:
30 sati - 4.760 kn
Polu-individualni
(2 polaznika)
10 sati - 2.240 kn

Prijava za: Individualni tečaj

Prijavite se

Share This Course