SAT / GRE / GMAT

SAT

SAT (Scholastic Aptitude Test) Reasoning je ispit koji se polaže kao dio prijemnog postupka na prijediplomskim studijima u SAD-u, a polažu ga stranci jednako kao i američki državljani. SAT Reasoning test se sastoji od tri dijela:čitanjepisanje i matematički dio.

Američki institut nudi pripremne tečajeve za polaganje SAT Reasoning ispita koji se sastoji od matematičkog i jezičnog dijela. Pripremni tečaj podijeljen je na jezični dio u kojem je naglasak stavljen na vokabular, te se obrađuje vrsta i struktura pitanja koja se učestalo pojavljuju na SAT ispitu. Matematički diosustavno obrađuje sve vrste matematičkih problema koje SAT ispit obuhvaća, kako bi se polaznici temeljito pripremili za svaki dio ispita.

Izvornim govornicima osigurava se poznavanje američkog načina testiranja, a malim grupama (2 do 6 polaznika) omogućuje se individualan pristup i prilagođavanje potrebama svakog pojedinog polaznika.

Tečaj traje 6 tjedana, a nastava se održava tri puta tjedno u nastavnim cjelinama od 90 minuta. Unutar 6 tjedana, 4 tjedna posvećena su jezičnom dijelu ispita, a 2 tjedna matematičkom dijelu.

Tečaj počinje svakog prvog utorka u mjesecu.

Školski kalendar za 2018/2019: Kliknite ovdje

                                                       

SAT
3080 kn
6 tjedana
36 sati
3 x 2 sata tjedno
3-5 polaznika
Izvorni govornici

GRE

GRE pripremni tečaj

GRE (Graduate Record Examination) je ispit sposobnosti koji se koristi kao prijemni ispit za upis na poslije diplomske programe u SAD-u, kao i za upis na mnoge međunarodne programe. Ispit se sastoji od verbalnog i matematičkog dijela, te pisanja analitičkih eseja (Verbal Reasoning, Quantitative Reasoning, Analytical Writing).

Američki institut nudi pripremne tečajeve za polaganje GRE ispita koji se sastoje odmatematičkog i jezičnog dijela. Unutar priprema za jezični dio koji uključuje pripremu za Verbal Reasoning i Analytical Writing, naglasak je stavljen na vokabular, te se obrađuje vrsta i struktura pitanja koja se učestalo pojavljuju na GRE ispitu. Matematički dio koji uključuje pripremu za Quantitative Reasoning sustavno obrađuje sve vrste matematičkih problema koje GRE ispit obuhvaća, kako bi se polaznici temeljito pripremili za svaki dio ispita.

Izvornim govornicima osigurava se poznavanje američkog načina testiranja, amalim grupama (3 do 5 polaznika) omogućuje se individualan pristup i prilagođavanje potrebama svakog pojedinog polaznika.

Tečaj traje 9 tjedana, a nastava se održava tri puta tjedno u nastavnim cjelinama od 90 minuta. Unutar 9 tjedana, 6 tjedana posvećeno  je jezičnom dijelu ispita, a 3 tjedna matematičkom dijelu.

Tečaj počinje svakog prvog ponedjeljka u mjesecu.

Školski kalendar za 2018/2019: Kliknite ovdje

                                                           
GRE
3360 kn
9 tjedana
54 sata
3 x 2 sata tjedno
3-5 polaznika
Izvorni govornici

GMAT

GMAT pripremni tečaj

GMAT (Graduate Management Admission Test) se koristi kao prijemni ispit za upis na MBA programe (Masters of Business Administration) u SAD-u, kao i za upis na mnoge međunarodne programe studija.

GMAT se sastoji od četiri dijela:

  • Analytical Writing Assessment
  • Integrated Reasoning
  • Quantitative Section
  • Verbal Section

Američki institut nudi pripremne tečajeve za polaganje GMAT ispita koji se sastoje od matematičkog i jezičnog dijela. Unutar priprema za jezični dio koji uključuje pripremu za Verbal Section i Analytical Writing Assessment, naglasak je stavljen na vokabular, te se obrađuje vrsta i struktura pitanja koja se učestalo pojavljuju na GMAT ispitu.

Matematički dio, koji uključuje pripremu za Quantitative Section i Integrated Reasoning, sustavno obrađuje sve vrste matematičkih problema koje GMAT ispit obuhvaća, kako bi se polaznici temeljito pripremili za svaki dio ispita.

Izvornim govornicima osigurava se poznavanje američkog načina testiranja, amalim grupama (3 do 5 polaznika) omogućuje se individualan pristup i prilagođavanje potrebama svakog pojedinog polaznika.

Tečaj traje 9 tjedana, a nastava se održava tri puta tjedno u nastavnim cjelinama od 90 minuta. Unutar 9 tjedana, 6 tjedana posvećeno je matematičkom dijelu ispita, a 3 tjedna jezičnom dijelu.

Tečaj počinje svakog prvog utorka u mjesecu.

Školski kalendar za 2018/2019: Kliknite ovdje

GMAT
3360 kn
9 tjedana
54 sata
3 x 2 sata tjedno
3-5 polaznika
Izvorni govornici

Prijava za: SAT / GRE / GMAT

Registration Now

Share This Course