• Hrvatski
  • English
Logo
The American Institute

Individualni

You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Friedrich Nietzsche

Individualni tečaj kreiran je prema konkretnim potrebama polaznika, s trajanjem koje odgovara postizanju ciljeva polaznika.Cilj individualnog tečaja je da polazniku omogući uspješno prelaženje nastavnog materijala i brzo usavršavanje engleskog jezika.

Malim polaznicima s mnoštvom izvanškolskih obaveza individualni tečaj omogućuje bolju koordinaciju tečaja engleskog s drugim obavezama.

Individualni tečaj je idealan za polaznike koji:

Svi naši nastavnici su izvorni govornici, te međunarodno certificirani za podučavanje engleskog kao stranog jezika.

Za individualni tečaj preporučuje se intenzitet nastave od 2 do 6 nastavnih sati tjedno. Jedan nastavni sat u individualnoj nastavi traje 60 minuta. Minimalni broj nastavnih sati je 10.

Preciznim ulaznim testiranjem određuje se stupanj predznanja engleskog jezika, a na osnovu needs analysis testa, kao i usmenog intervjua utvrđuju se specifične potrebe svakog polaznika. Nakon toga pristupa se kreiranju nastavnog plana i programa sa ciljem da se polazniku omogući što brži napredak.

Ukoliko ste zainteresirani za individualni tečaj, kontaktirajte nas putem mail-a na info@americkiinstitut.hr ili telefonski na 091 480 0424, kako biste dogovorili termin za testiranje i prvi probni sat u trajanju od 45 minuta koji se ne naplaćuje, te je bez obaveze na upisivanje tečaja.

 

INDIVIDUALNI

Izvorni govornici

10 sati

1.960 kn

10% popusta

za nastavu do 15 sati poslijepodne:

10 sati

1.680 kn

20% popusta

za avansno plaćanje semestralnog individualnog tečaja:

30 sati

4.760 kn

Polu-individualni

(2 polaznika)

10 sati

2.240 kn