• Hrvatski
  • English
Logo
The American Institute

GMAT

GMAT pripremni tečaj

GMAT (Graduate Management Admission Test) se koristi kao prijemni ispit za upis na MBA programe (Masters of Business Administration) u SAD-u, kao i za upis na mnoge međunarodne programe studija.

GMAT se sastoji od četiri dijela:

Američki institut nudi pripremne tečajeve za polaganje GMAT ispita koji se sastoje od matematičkog i jezičnog dijela. Unutar priprema za jezični dio koji uključuje pripremu za Verbal Section i Analytical Writing Assessment, naglasak je stavljen na vokabular, te se obrađuje vrsta i struktura pitanja koja se učestalo pojavljuju na GMAT ispitu.

Matematički dio, koji uključuje pripremu za Quantitative Section i Integrated Reasoning, sustavno obrađuje sve vrste matematičkih problema koje GMAT ispit obuhvaća, kako bi se polaznici temeljito pripremili za svaki dio ispita.

Izvornim govornicima osigurava se poznavanje američkog načina testiranja, amalim grupama (3 do 5 polaznika) omogućuje se individualan pristup i prilagođavanje potrebama svakog pojedinog polaznika.

Tečaj traje 9 tjedana, a nastava se održava tri puta tjedno u nastavnim cjelinama od 90 minuta. Unutar 9 tjedana, 6 tjedana posvećeno je matematičkom dijelu ispita, a 3 tjedna jezičnom dijelu.

Tečaj počinje svakog prvog utorka u mjesecu.

GMAT

9 tjedana

54 sata

3 x 2 sata tjedno

3-5 polaznika

Izvorni govornici

3.360 kn