Pripremni tečaj za GRE

GRE (Graduate Record Examination) je ispit sposobnosti koji se koristi kao prijemni ispit za upis na poslije diplomske programe u SAD-u, kao i za upis na mnoge međunarodne programe.

Američki institut nudi pripremne tečajeve za polaganje GRE ispita koji se sastoji od matematičkog i jezičnog dijela. Unutar priprema za jezični dio naglasak je stavljen na vokabular, te se obrađuje vrsta i struktura pitanja koja se učestalo pojavljuju na GRE ispitu. Matematički dio sustavno obrađuje sve vrste matematičkih problema koje GRE ispit obuhvaća, kako bi se polaznici temeljito pripremili za svaki dio ispita.

Izvornim govornicima osigurava se poznavanje američkog načina testiranja, a malim grupama (2 do 6 polaznika) omogućuje se individualan pristup i prilagođavanje potrebama svakog pojedinog polaznika. Cijena tečaja uključuje i sudjelovanje u debatnom i literarnom klubu, te posudbu knjiga iz naše knjižnice za vrijeme trajanja tečaja.

Tečaj traje 6 tjedana, a nastava se održava tri puta tjedno u nastavnim cjelinama od 3 x 45 minuta. Unutar 6 tjedana, prva 4 tjedna posvećena su jezičnom dijelu ispita, a druga 2 tjedna matematičkom dijelu.

NNastava počinje svakog prvog ponedjeljka u mjesecu


The American Institute Ilica 16, 10 000 Zagrebtel:


01 599 9877


mob:


091 480 0424


info@americkiinstitut.hr


© Americki Institut, Sva prava pridržana
Development by Žarko Kuvalja