fbpx
AMERIČKI INSTITUT

Gundulićeva Ulica 22,
10 000 Zagreb
+01 599 9877
+091 480 0424
info@americkiinstitut.hr

 

SAT, TOEFL

SAT (Scholastic Aptitude Test) Reasoning je ispit koji se polaže kao dio prijemnog postupka na prijediplomskim studijima u SAD-u, a polažu ga stranci jednako kao i američki državljani. SAT Reasoning test se sastoji od tri dijela:čitanjepisanje i matematički dio.

Američki institut nudi pripremne tečajeve za polaganje SAT Reasoning ispita koji se sastoji od matematičkog i jezičnog dijela. Pripremni tečaj podijeljen je na jezični dio u kojem je naglasak stavljen na vokabular, te se obrađuje vrsta i struktura pitanja koja se učestalo pojavljuju na SAT ispitu. Matematički diosustavno obrađuje sve vrste matematičkih problema koje SAT ispit obuhvaća, kako bi se polaznici temeljito pripremili za svaki dio ispita.

Izvornim govornicima osigurava se poznavanje američkog načina testiranja, a malim grupama (2 do 6 polaznika) omogućuje se individualan pristup i prilagođavanje potrebama svakog pojedinog polaznika.

Tečaj traje 6 tjedana, a nastava se održava tri puta tjedno u nastavnim cjelinama od 90 minuta. Unutar 6 tjedana, 4 tjedna posvećena su jezičnom dijelu ispita, a 2 tjedna matematičkom dijelu.

Tečaj počinje svakog prvog utorka u mjesecu.

INFO

3080 kn
6 tjedana
36 sati
3 x 2 sata tjedno
3-5 polaznika
Izvorni govornici

UPIT / UPIS

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right