fbpx
AMERIČKI INSTITUT

Gundulićeva Ulica 22,
10 000 Zagreb
+01 599 9877
+091 480 0424
info@americkiinstitut.hr

 

Upisi

Postupak upisa

1. Riješite naš online test putem Interneta ili nam se javite telefonski ili e-mailom.

2. Zakažite razgovor s jednim od naših predavača, kako bi dodatno provjerili Vaš stupanj predznanja, te Vam mogli ponuditi konkretne termine odabranog tečaja.

Za konzultacije vezane za savjetovanje oko odlaska na ljetne škole u SAD ili za mogućnosti studija u SAD-u, molimo da najavite Vaš dolazak, telefonom na 091 4800 423, 0914800424, 01 5999877 ili putem e-maila na info@americkiinstitut.hr

Članstvo

Američki institut pruža savjetodavne i informacijske usluge građanstvu, kao centar za promociju engleskog jezika, američke kulture, te američkog visokog obrazovanja.

 

Kao takav, Američki institut otvoren je za javnost i omogućuje besplatne individualne konzultacije o mogućnostima odlaska na studij u SAD, testiranja znanja engleskog jezika, te savjetovanje o građi i materijalima za samostalno usavršavanje jezika, te postupku aplikacije za američke ustanove visokog obrazovanja.

 

Učlanjenjem u Američki institut članovi stječu pravo na sudjelovanje u edukacijskim i društvenim programima Američkog instituta.

 

Putem semestralnog članstva pod nazivom „Privremeno članstvo“, članovi stječu pravo na:

 

  • pohađanje grupnog tečaja ili individualnog tečaja;
  • primanje elektroničkog tromjesečnika o mogućnostima visokog obrazovanja u USA, natječajima za stipendije i ljetne škole, tečajevima i ostalim informacijama iz obrazovne ponude Američkog instituta;
  • posudbu literature iz knjižnice (priručnici, udžbenici i stručni časopisi);
  • korištenje Interneta u Američkom institutu u uredovno vrijeme;
  • sudjelovanje u debatnom klubu;
  • sudjelovanje u literarnom klubu;
  • sudjelovanje u radionici The English Lounge

 

Privremenim članom postaje se:

 

1. sklapanjem ugovora o članstvu i

2. podmirivanjem obveze članske naknade